Catering

Bij een feestelijke gelegenheid mag catering niet ontbreken. Catering is een breed begrip. Onder catering kan verstaan worden, een compleet driegangen menu maar ook een hapje met een drankje. Traiteur C Al Manar beschikt over uiteenlopende specialiteiten. Traiteur C Al Manar levert uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit want alleen het beste is goed genoeg voor u en uw feestgangers. Catering is aan te passen aan elk thema.

Al Manar Catering, behoort al een geruime tijd tot en van de beste cateraars in Nederland en in België. .

Bij Al Manar Catering, staan kwaliteit en service op de eerste plaats. ..

Creativiteit met de gerechten, onderscheidend vermogen in onze presentatie en een persoonlijke aanpak maken Al Manar Catering de ideale partner voor uw bruiloft.

Catering Al Manar

Bij Catering Al Manar, maken wij het zelfs voor de aanwezige kinderen een dag om niet snel te vergeten. Dit doen wij d.m.v. het verassingsmenu dat wij voor hen aanbieden.

 

Chocoladefontein

Dip heerlijk vers fruit in onze topkwaliteit chocoladefontein, mocht u hier gebruik van willen maken dan kunnen wij er voor zorgen dat deze aanwezig zal zijn.

 

Theehoek

Catering Al Manar heeft de beschikking over een thee hoek. Deze gebruiken wij om uw gasten bij binnenkomst te verwelkomen. Bij de thee hoek zal dan een persoon aanwezig zijn in traditioneel Marokkaanse kleding die u verwelkomt en een kopje thee voor u inschenkt en u er een koekje bij aanbied. De foto’s kun je in de bijlage vinden. Van mij mag je zelf de foto’s kiezen die naar jou smaak zijn en passen bij de website. Ik heb ook een aantal foto’s van het eten aan het album toegevoegd mochten dit er te weinig zijn dan mag je van mij foto’s elders pakken en gebruiken.

Social Media

Handig